Hasselblatt Marina

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1994. Olen aina viihtynyt vauvojen, lasten ja heidän perheiden parissa. Hyvä vuorovaikutus aikuisen ja vauvan/lapsen välillä on minulle läheinen ja tärkeä asia. Olen työskennellyt laajasti lasten ja heidän perheidensä parissa n. 30 vuoden ajan, kunnallissektorilla kuin myös yksityissektorilla.Työurani taukoili oman perheen perustamisessa ja 3 lasten hoitamisessa niin kotimaassa kuin myös asuttuamme ulkomailla. Aiemmalta koulutukseltani olen lastenhoitaja. Olen työskennellyt Helsingissä mm. lastenlinnassa, lastenklinikalla, svenska skolan för synskadade ja äiti-lapsi kerhojen vetäjänä. Hollannissa, mm. lasten liikuntavetäjänä sekä Tampereella, mm. lastenhoitopalveluprojektin vastaavana.

Vesiterapia on kulkenut 30 vuoden työurani rinnalla koko ajan. 1985 valmistuin vauvauinninohjaajaksi ja jatkoin kouluttautumisen vauva/perheuinnin- ja erityisuinnin sektorilla. Perustin myös vuonna 1990 Tottes Sim nimisen uimaseuran jonka toiminta jatkui vuoteen 1998. Tarkoitus oli tällöin luoda koko perheelle yhteinen hetki missä myös sisarukset ja erityislapset pääsivät mukaan uimaan. 

Lisäkoulutuksia olen käynyt laajasti jotta voin tukea lapsen kokonaiskehitystä mahdollisimman monipuolisesti. Pidempiä täydennyskoulutuksia ovat NDT/Bobath- ja NDT/Bobath vauvaterapiakoulutukset sekä sensorisen integraation teorian ja terapian koulutus. Lisäksi lukuisia lyhyempiä lisäkoulutuksia lasten terapiaan liittyen. Olen myös käynyt Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton / Folkhälsanin uinnin kouluttajan polun. 

Tonuksen hyvässä työporukassa aloitin työskennellä syksyllä 2011. Lastenja nuorten fysioterapiaa toteutan Tonuksen tiloissa, asiakkaan kotona, päiväkodissa, koulussa ja uimahallissa.

Mitt modersmål är svenska. 

-NDT/Bobath -terapeutti
-NDT/Bobath -vauvaterapeutti
– SI – koulutettu

 


Terapiatalo Tonus Oy