Hyppänen Toini

 

Olen kahden pienen pojan äiti Espoosta. Nautin perheen kanssa harrastelusta, luonnosta, musiikista ja kaikenlaisesta käsillä tekemisestä.

Toimintaterapeutiksi valmistuin Helsingistä vuonna 2006. Jo varhaisessa vaiheessa opiskeluja minulle oli selvää, että haluaisin työskennellä lasten parissa. Valmistuttuani olenkin ollut onnekas saadessani tehdä lähes kaiken työurani ajan töitä erityislasten ja heidän perheidensä kanssa. Olen tehnyt toimintakyvyn arvioita, yksilöterapiaa ja ryhmäkuntoutusta pääosin neurologisen kuntoutuksen piirissä.

Vahvuuteni terapiatyössä on pienten lasten neurologisessa kuntoutuksessa, jota olen saanut toteuttaa jo heti valmistuttuani ja Tonuksella vuodesta 2011 lähtien. Opiskelin NDT Bobath -terapeutiksi (Helsinki 2012 – Oulu 2014) , koska halusin syventää oppiani neurologisten keskushermostovaurioiden kuntoutuksessa. Terapiassa opimme yhdessä uutta, löydämme lapsen vahvuuksia, hyödynnämme mielenkiinnonkohteita ja etsimme keinoja toimia arjessa.

Arviointityötä olen tehnyt aiemmin kunnallisella puolella, ja sitä työtä olen jonkin verran jatkanut myös Tonuksella. Olen kouluttautunut lähivuosina Sensory Profile- (aistitiedon käsittely) ja M-Fun (visuo- hieno- ja karkeamotoriset taidot) -arviointimenetelmiin.

On ilo tehdä työtä, jossa luovat ratkaisut ovat arkipäivää.

-NDT, Bobath -terapeutti


Terapiatalo Tonus Oy