Kamula Outi

Valmistuin fysioterapeutiksi Helsingistä v. 1997. Lähes koko työurani ajan olen työskennellyt lasten ja nuorten fysioterapeuttina. Olen myös ohjannut erityislasten liikuntakerhoa 10 vuoden ajan. Olen suorittanut Ndt-Bobath peruskoulutuksen v. 2003 Oulussa ja Ndt-Bobath vauvakurssin v. 2008 Helsingissä. Lisäksi olen osallistunut useisiin lisäkoulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla.

Olen työskennellyt sekä yksityisellä sektorilla että kunnallisella puolella. Vakituinen toimi minulla on Hus Lastenlinnassa, mistä olen tällä hetkellä virkavapaalla. Ennen työskentelyäni Lastenlinnassa työskentelin Tonuksessa.

Minulla on kokemusta erityisesti lasten ja nuorten liikkumis- ja toimintakyvyn analysoinnista ja arvioinnista sekä neurologisen fysioterapian toteuttamisesta.  Lasten ja nuorten fysioterapiassa on tärkeää työskennellä kohti yhdessä asetettuja tavoitteita löytäen kuntoutujaa mahdollisimman motivoivat harjoitteet. Koen erityisen tärkeäksi yhteistyön perheen, päiväkodin/koulun ja muun lähiympäristön kanssa.

 

-NDT, Bobath -terapeutti
-NDT, Bobath -vauvaterapeutti


Terapiatalo Tonus Oy