Rantio Anni

Valmistuin toimintaterapeutiksi Helsingistä  2001. Työskentelen nykyisin aikuisneurologisten asiakkaiden kanssa (mm. AVH, traumaattinen aivovaurio). Toimintaterapeuttiurani alkuvaiheessa asiakkainani olivat lapset perheineen.

Työkokemusta minulla on pääasiassa yksityissektorilta. Ammatinharjoittajana olen ollut vuodesta 2003 lähtien. Erikoistumiskoulutukseni, moniammatillinen aivovauriokuntoutus, on vuodelta 2011. Lisäksi olen suorittanut 2007 Bobath- koulutuksen (Assesment and Treatment of Adult Hemiplegia). Lukuisat vuosittaiset lyhyemmät koulutukset syventävät ammattitaitoani jatkuvasti.

Tonuksen antoisaan työyhteisöön liityin 2004. Työnkuvani on laajentunut ja teen nyt myös toimistosihteerin työtä hoitaen Tonuksen laskutuksen, aiempaa yo-merkonomin tutkintoani hyödyntäen.

Elämänkokemusta minulle on karttunut neljän lapsen äitinä ja yhden lapsenlapsen myötä. Pidän käsillä tekemisestä ja teen käsitöitä ja erilaisia askarteluja niin betonista kuin silkistäkin.

Mielestäni on tärkeää, että sairastumisestaan huolimatta ihminen edelleen osallistuu arjen askareisiin ja saa elämäänsä mielekästä sisältöä esim. käden taidoista. Arjessa on värejä !

-aikuis-Bobath -terapeutti


Terapiatalo Tonus Oy