Fysioterapia

Yleistä fysioterapiasta

Mitä on fysioterapia?

Fysioterapia on ammattiala, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Fysioterapiaa toteutetaan tavoitteellisesti yhteistyössä asiakkaan, lähiympäristön ja hoitavan tahon kanssa.

Miksi fysioterapiaan?

Fysioterapia tarjoaa palveluja tilanteissa, joissa liikkumis- ja toimintakyky ovat heikentyneet kivun, sairauden, vamman, ikääntymisen, toimintahäiriön tai ympäristötekijöiden johdosta. Fysioterapian tavoitteena on parantaa toimintakykyä ja vahvistaa osallistumisen mahdollisuuksia ihmisen omassa arkiympäristössä. Liikuntakyvyn kehittäminen tai sen menettämisen uhka ovat usein syynä fysioterapiaan hakeutumiselle. Fysioterapeutti pystyy antamaan ohjausta kuntoutusta tukevien ammattilaisten valintaan sekä hyödyntämään verkostojaan parhaan avun löytämiseksi asiakkaalleen.

Osaamisemme

Fysioterapeuteillamme on erityisosaamista kaikista ikäryhmistä. Jokaisella terapeutillamme on vahvat omat osaamisalueet ja oikean asiantuntijan löytäminen terapeuttiemme joukosta on helppoa. Asiakkaamme voi olla vauva, lapsi, nuori, aikuinen tai ikääntynyt. Meidät on hyväksytty palveluntuottajiksi Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen ja HUS:iin.

Osaamisalueinamme ovat muun muassa NDT/ Bobath -terapia, neurologinen fysioterapia, tule (tuki- ja liikuntaelimistön) –fysioterapia, urheiluvammat, leikkauksen jälkeinen kuntoutus sekä allasterapia.

Monipuoliseen kuntoutukseen suunnitellut Tonuksen modernit tilat ja välineet tekevät harjoittelusta motivoivaa ja tuloksellista.

Miten tavoitat meidät?

Toiminta-alueitamme ovat Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Kauniainen, Vantaa, Siuntio, Inkoo, Lohja, Nurmijärvi ja Vihti. Vastaanottomme sijaitsee Espoon Olarissa, Länsimetron ja Ison Omenan läheisyydessä. Tavallisimmat terapian maksajatahot ovat kaupungit, kunnat, HUS, Kela ja vakuutusyhtiöt. Otamme vastaan myös itsemaksavia asiakkaita.

Toteutamme terapiaa Tonuksen toimitoissa.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

Kielet