Kati Tammivuori

Kati

Tammivuori

Yhteystietoni

Minusta tuli isona

Toimintaterapeutti (AMK) vuonna 2016. Tein ensin työuran pankkimaailmassa, ensimmäiseltä koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri/MBA. Sitten tajusin, että tärkeää elämässä on tehdä asioita, jotka motivoivat minua ja joiden parissa viihdyn ja tulen haastetuksi. Olen nyt siinä mielessä perillä; onnellisena toimintaterapeuttina.

Erityistaitoni

Olen työskennellyt aiemmin toimintaterapeuttina erikoissairaanhoidossa lasten ja nuorten neurologisten sekä käsikirurgian asiakkaiden kanssa. Erityisesti olen perehtynyt CP-vamman ja ja hemiplegian sekä akuuttien aivotraumojen jälkeiseen kuntoutukseen. Minulla on HAI- ja AHA-arviointimenetelmäkoulutus, sekä motivoidun kädenkäytön ja CIMT-menetelmien koulutusta. Olen suorittanut SI (sensorinen intergaatio) -koulutuksia A- ja B-tason. Olen myös kouluttautunut lasten ja nuorten joogaopettajaksi ja minulla on Voimauttava valokuva -menetelmän ammatillinen koulutus.

Kielitaitoni

Suomi, englanti ja ruotsi sekä kommunikaatiota tukevat keinot kuten tukiviittomat, kuvakommunikaatio ja tekniset kommunikoinnin apuvälineet.

Minulle on tärkeää toimintaterapeuttina tukea jokaisen omaa toimintaa ja siitä kumpuavaa iloa. Uskon siihen, että jokainen omalla tavallaan osaa ja oppii, tämä on mielestäni tärkeää huomioida myös terapiassa. Toivon, että pystyn luomaan asiakkailleni terapiahetkiin inspiroivan, läsnäolevan ja motivoivan ympäristön, jossa on turvallista harjoitella vielä hankaliltakin tuntuvia asioita.

Parasta työssäni on on yhteistyö ihmisten välillä ja se että opin jatkuvasti itsestäni jotain uutta.

Vapaa-ajallani tykkään

Haluaisin oppia

Jos saisin yhden päivän olla mitä vaan, olisin

Kielet