Maija Luostarinen

Maija

Luostarinen

Yhteystietoni

Minusta tuli isona

Toimintaterapeutti AMK vuonna 1999

Erityistaitoni

Olen lisäkouluttautunut sensorisen integraation terapiaan ja teoriaan (SI-koulutettu). Muita pitkiä lisäkoulutuksia minulla on NDT/Bobath, SIPT, Erityispedagogiikan opinnot ja Neuropsykiatrinen valmentaja. Teen töitä lasten ja nuorten kanssa, kuten sensorisen integraation terapia, kehitysvammaiset, liikuntavammaisten toimintaterapia, proteesiasiakkaat, neuropsykiatriset asiakkaat. Toteutan myös lasten ja nuorten toimintakyvyn ja terapiatarpeen arviointia sekä aistisäätelyn vaikutusta toimintakykyyn. Toimintakyvyn arviointi: SIPT, SPM, SPM-p, MFunPS, MAP.

Kielitaitoni

Suomi ja englanti. Työssäni minulle on tullut tutuksi tukiviittomat, kuvakommunikaation käyttö ja tekniset kommunikoinnin apuvälineet.

Minulle on tärkeää saada tehdä itselleni merkityksellistä työtä, jossa saan jakaa ajatuksia erilaisten ihmisten kanssa. Perhelähtöinen työ on ohjannut työtäni alusta asti kun aloitin työni toimintaterapeuttina kehitysvammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa. Koen antoisaksi ja luontevaksi työskennellä yhteistyössä lapsen lähipiirin ja muiden lasta hoitavien ja kuntouttavien tahojen kanssa. Minusta on mielettömän hienoa tehdä töitä yhdessä Tonuksen terapeuttien kanssa.

Parasta työssäni on se, että jokainen päivä on erilainen ja jokainen lapsi ja nuori opettaa minulle joka päivä jotain itsestään. Yhdessä jaamme arjen tilanteet haasteineen ja jaamme ilon onnistumisesta ja oppimisesta!

Vapaa-ajallani tykkään

Haluaisin oppia

Jos saisin yhden päivän olla mitä vaan, olisin

Kielet