Usein kysytyt kysymykset

Tervetuloa Terapiatalo Tonukseen!
Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mitä palveluita Terapiatalo Tonus tarjoaa?

Tarjoamme fysioterapiaa, puheterapiaa sekä toimintaterapiaa. Lisäksi tiloissamme toimii myös koulutettu hieroja. Meillä työskentelee yli 20 omien alojensa kokenutta ammattilaista.

Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Espoon Olarissa (Piispantilankuja 4) ja Helsingin Pikku-Huopalahdessa (Tilkankatu 14 A).

Olemme auki maanantaista perjantaihin klo 8–18 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Teemme myös kotikäyntejä sopimuksen mukaan.

Ovi voi olla lukossa jos kaikki terapeuttimme ovat kotikäynneillä.

Käynti molempiin toimitiloihimme on esteetön.

Voit asioida meillä suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Henkilökuntamme hallitsee laajalti myös tukiviittomia, kuvakommunikaation käyttöä sekä teknisiä kommunikoinnin apuvälineitä. Lisää tietoa terapeuttiemme kielitaidosta löydät henkilökunnan esittelysivulta.

Terapiatalo Tonuksella on voimassaoleva palveluntuottajasopimus Kelan kanssa. Sinulla on mahdollisuus hakea Kelalta myös matkakorvauksia käynteihisi liittyvistä matkakuluista. Lisää tietoa Kelan kuntoutuksista löydät täältä.

Otamme Kelan kautta tulevien asiakkaiden lisäksi vastaan myös itse maksavia sekä vakuutusyhtiön tai muun tahon kautta tulevia asiakkaita. Jos olet epävarma siitä, kuka kattaa käyntisi kustannukset, ota yhteyttä ja autamme mielellämme.

Eri terapiamuotojen voimassa olevat hinnat löytyvät hinnastosivultamme. Mainitut summat ovat perushintoja, joissa ei ole huomioitu mahdollista Kelan tai vakuutusyhtiön korvausta.

Hoidamme kaikenikäisiä asiakkaita vastasyntyneistä ikääntyneisiin. Terapeuteillamme on vahva osaaminen eri ikäryhmien palveluista ja löydät meiltä sopivan ammattilaisen niin lasten kuin aikuisten tarpeisiin. Tarjoamme myös erikoispalveluita, kuten urheilufysioterapiaa ja allasterapiaa.

Terapian aloitus onnistuu meillä tyypillisesti noin kahden viikon sisällä. Jonotilanne vaihtelee paljon eri terapeuttiemme välillä. Vapaita asiakaspaikkoja voi kysyä suoraan terapeuteilta.

Terapiatalo Tonuksen tiloissa avustaja-, terapia- ja opaskoirat ovat sallittuja. Muita eläimiä tiloissamme ei oleskele.

Voit ottaa avustajakoiran mukaan Tonukseen.

Espoon toimipisteelle: Nouse Piispantilankujalta talojen 2 ja 6 välistä korkea mäki ylös. Kaikki parkkipaikat ovat käytössä ylhäällä pihalla. Pääovista sisään ja 2. kerrokseen hissillä tai vasemmanpuoleisista portaista yksi kerros ylöspäin. 

Helsingin toimipisteelle: Tilkankatu 14, Lasarettikujaa sisäpihalle rappu A. Ovella ovisummeri A40 Terapiatalo Tonus.

Kielet