Kaisa Saarinen

Kaisa

Saarinen

My contact information

When I grew up, I became

Fysioterapeutti (AMK) vuonna 2006

My special skills

Olen lisäkouluttautunut vauvojen, lasten ja nuorten fysioterapiaan. NDT/Bobath, NDT/Bobath Vauvat, General Movements (GMs) Basic & Advance Training Course ja lukuisat lyhyet koulutukset. Terapiatyössä psykomotorinen lähestymistapa ohjaa vahvasti toimintaani (Psykomotoriikka toimintakyvyn tukena –erikoistumisopinnot). Minulla on kokemusta erityisesti vauvojen ja lasten fyysisen toimintakyvyn arvioinnista ja kuntoutuksesta.

My language skills

Suomi ja AAC-keinot (tukiviittomat, kuvakommunikaatio, tekniset kommunikoinnin apuvälineet)

It is important to me fysioterapeutin työssäni hyvä vuorovaikutus niin lapsen kuin koko perheen, päiväkodin/koulun ja muun lähiympäristön kanssa. Kaiken toiminnan keskiössä tulee olla lapsen mahdollisimman itsenäisen tekemisen riemu ja onnistumisen kokemukset.

The best part of my work is on päästä kulkemaan yhteistä matkaa erilaisten asiakasperheiden kanssa ja jakaa heidän kanssaan niin onnistumiset ja ilot kuin välillä haastavammatkin asiat tai tunteet. Erittäin tärkeä osa työtä on myös ammattitaitoiset ja lämminhenkiset työkaverit Tonuksessa. Teen terapiakäyntejä Tonuksen lähiseudun lisäksi myös Sipoossa ja sen lähikunnissa (Helsinki/Vantaa/Kerava/Tuusula/Järvenpää/Pornainen).

On my free time I like to

I'd like to learn

If I had one day to be anything, I'd be