Kaisa Saarinen

Kaisa

Saarinen

Min kontakt information

När jag växte upp blev jag

Fysioterapeutti (AMK) vuonna 2006

Min speciella kompetens

Olen lisäkouluttautunut vauvojen, lasten ja nuorten fysioterapiaan. NDT/Bobath, NDT/Bobath Vauvat, General Movements (GMs) Basic & Advance Training Course ja lukuisat lyhyet koulutukset. Terapiatyössä psykomotorinen lähestymistapa ohjaa vahvasti toimintaani (Psykomotoriikka toimintakyvyn tukena –erikoistumisopinnot). Minulla on kokemusta erityisesti vauvojen ja lasten fyysisen toimintakyvyn arvioinnista ja kuntoutuksesta.

Mina språkkunskaper

Suomi ja AAC-keinot (tukiviittomat, kuvakommunikaatio, tekniset kommunikoinnin apuvälineet)

Det är viktigt för mig fysioterapeutin työssäni hyvä vuorovaikutus niin lapsen kuin koko perheen, päiväkodin/koulun ja muun lähiympäristön kanssa. Kaiken toiminnan keskiössä tulee olla lapsen mahdollisimman itsenäisen tekemisen riemu ja onnistumisen kokemukset.

Det bästa med mitt jobb är on päästä kulkemaan yhteistä matkaa erilaisten asiakasperheiden kanssa ja jakaa heidän kanssaan niin onnistumiset ja ilot kuin välillä haastavammatkin asiat tai tunteet. Erittäin tärkeä osa työtä on myös ammattitaitoiset ja lämminhenkiset työkaverit Tonuksessa. Teen terapiakäyntejä Tonuksen lähiseudun lisäksi myös Sipoossa ja sen lähikunnissa (Helsinki/Vantaa/Kerava/Tuusula/Järvenpää/Pornainen).

På min fritid gillar jag

Jag skulle vilja lära mig

Om jag kunde vara vad som helst för en dag skulle jag vara det