Kaisa Saarinen

Kaisa

Saarinen

Yhteystietoni

Minusta tuli isona

Fysioterapeutti (AMK) vuonna 2006

Erityistaitoni

Olen lisäkouluttautunut vauvojen, lasten ja nuorten fysioterapiaan. NDT/Bobath, NDT/Bobath Vauvat, General Movements (GMs) Basic & Advance Training Course ja lukuisat lyhyet koulutukset. Terapiatyössä psykomotorinen lähestymistapa ohjaa vahvasti toimintaani (Psykomotoriikka toimintakyvyn tukena –erikoistumisopinnot). Minulla on kokemusta erityisesti vauvojen ja lasten fyysisen toimintakyvyn arvioinnista ja kuntoutuksesta.

Kielitaitoni

Suomi ja AAC-keinot (tukiviittomat, kuvakommunikaatio, tekniset kommunikoinnin apuvälineet)

Minulle on tärkeää fysioterapeutin työssäni hyvä vuorovaikutus niin lapsen kuin koko perheen, päiväkodin/koulun ja muun lähiympäristön kanssa. Kaiken toiminnan keskiössä tulee olla lapsen mahdollisimman itsenäisen tekemisen riemu ja onnistumisen kokemukset.

Parasta työssäni on on päästä kulkemaan yhteistä matkaa erilaisten asiakasperheiden kanssa ja jakaa heidän kanssaan niin onnistumiset ja ilot kuin välillä haastavammatkin asiat tai tunteet. Erittäin tärkeä osa työtä on myös ammattitaitoiset ja lämminhenkiset työkaverit Tonuksessa. Teen terapiakäyntejä Tonuksen lähiseudun lisäksi myös Sipoossa ja sen lähikunnissa (Helsinki/Vantaa/Kerava/Tuusula/Järvenpää/Pornainen).

Vapaa-ajallani tykkään

Haluaisin oppia

Jos saisin yhden päivän olla mitä vaan, olisin

Kielet