Fysioterapia urheilijoille

Urheilufysioterapiassa keskitytään palauttamaan ja kehittämään urheilijan liikkumista tasolle, jossa hän pääsee harjoittelemaan ja kilpailemaan valitsemallaan tasolla. Urheilufysioterapia sopii liikkujalle, jolla on liikuntaa häiritseviä haasteita liikkumisessaan tai kipuja, jotka estävät kokonaan osallistumisen lajiin. Autamme yksilöurheilijoita sekä joukkueurheilijoita toteuttamaan lajiaan ilman kipua ja liikettä haittaavia haasteita. Fysioterapeutti havainnoi erityisesti liiketaitoa, liikemalleja, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja voimaa sekä opettaa ja ohjaa liikkumisen lajinomaista tekniikkaa.

Asiakkaamme voi olla muun muassa juoksija, yleisurheilija, talvilajiurheilija, salibandyn pelaaja, jalkapalloilija, koripalloilija tai jääkiekkoilija.

Meillä on erityisosaamista kasvavan urheilijan haasteiden kuntouttamiseen kuten Osgood-Schlatterin taudissa ja Severin taudissa. Tehokkaalla ohjauksella pystymme varmistamaan lapsen tai nuoren harrastuksen jatkumisen ilman kivuliaita harjoituksia tai pitkiä taukoja.

Käytössämme ovat monipuoliset tilat harjoitteluun sekä kattavat harjoittelua tukevat hoitovälineet, kuten Xcryo ja LPG-laite.

Tutustu terapeutteihin

fysioterapeutti (AMK)
p. 044 079 7958
kielet: suomi, englantiTutustu terapeuttiin

fysioterapeutti
NDT/Bobath

p. 040 574 8323
kielet: suomi, englanti


Tutustu terapeuttiin

fysioterapeutti
NDT/Bobath

p. 040 085 4830
kielet: suomi, englanti

Tutustu terapeuttiin

fysioterapeutti (AMK)
p. 050 308 0757
kielet: suomi, englantiTutustu terapeuttiin