Fysioterapia urheilijoille

Urheilufysioterapiassa keskitytään palauttamaan ja kehittämään urheilijan liikkumista tasolle, jossa hän pääsee harjoittelemaan ja kilpailemaan valitsemallaan tasolla. Urheilufysioterapia sopii liikkujalle, jolla on liikuntaa häiritseviä haasteita liikkumisessaan tai kipuja, jotka estävät kokonaan osallistumisen lajiin. Autamme yksilöurheilijoita sekä joukkueurheilijoita toteuttamaan lajiaan ilman kipua ja liikettä haittaavia haasteita. Fysioterapeutti havainnoi erityisesti liiketaitoa, liikemalleja, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja voimaa sekä opettaa ja ohjaa liikkumisen lajinomaista tekniikkaa.

Asiakkaamme voi olla muun muassa juoksija, yleisurheilija, talvilajiurheilija, salibandyn pelaaja, jalkapalloilija, koripalloilija tai jääkiekkoilija.

Meillä on erityisosaamista kasvavan urheilijan haasteiden kuntouttamiseen kuten Osgood-Schlatterin taudissa ja Severin taudissa. Tehokkaalla ohjauksella pystymme varmistamaan lapsen tai nuoren harrastuksen jatkumisen ilman kivuliaita harjoituksia tai pitkiä taukoja.

Käytössämme ovat monipuoliset tilat harjoitteluun sekä kattavat harjoittelua tukevat hoitovälineet, kuten Xcryo ja LPG-laite.

Tutustu terapeutteihin

Petri

Heinäheimo

fysioterapeutti (AMK)

Seppo

Huhtala

fysioterapeutti NDT/Bobath

Jarmo

Ruskela

fysioterapeutti NDT/Bobath

Kielet